Kunstpuntgouda wordt Cultuurhuis Garenspinnerij

woensdag 17 mei 2017

Vanaf 1 september, de start van het nieuwe cursusseizoen, zal de naam Kunstpuntgouda officieel verdwijnen. De organisatie gaat verder als Cultuurhuis Garenspinnerij.

De Garenspinnerij is bij de meeste Gouwenaren bekend als het monumentale fabriekspand aan de Turfsingel. Het gebouw is grondig gerenoveerd en sinds mei 2014 de vaste locatie voor Jeugdtheaterhuis, StudioGonz en Kunstpuntgouda. Kunstpuntgouda is ontstaan na de fusie tussen Kunstencentrum de Werkschuit en Muziekschool Gouda. 

Er wordt afscheid genomen van de naam Kunstpuntgoudamaar voor de bezoekers en cursisten verandert er niks, sterker nog, we menen iedereen zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Bij de Garenspinnerij kun je terecht voor een cursus muziek, beeldend, dans, theater of media en ook de winkel met kunstenaarsbenodigdheden staat open voor alle publiek.

De website van Kunstpuntgouda verdwijnt binnenkort, bezoekers worden vanaf dat moment automatisch doorgelinkt naar www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Het volledige cursusaanbod 2017-2018 zal daar terug te vinden zijn en ook digitaal inschrijven is dan mogelijk via deze site.

NEEM EEN KIJKJE - film: Ilse van Loon