Vacature docent cello

vrijdag 30 juni 2017

Cultuurhuis Garenspinnerij is dé Culturele Huiskamer van Gouda. Jong en oud kan hier terecht voor inspiratie op het gebied van muziek, beeldend, dans, theater en media. Naast het volgen van cursussen en workshops is er een divers aanbod aan voorstellingen, optredens en exposities.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent cello. De werkzaamheden bestaan uit het geven van de wekelijkse individuele lessen en groepslessen.

Ook wordt er van je verwacht dat je meewerkt aan het project Orkest in de Klas. Hierbij krijgen kinderen uit groep 5 en 6 van de basisschool gedurende 13 weken viool-, cello-, harp- of klarinetles. De leerlingen maken op een speelse manier kennis met het instrument en werken toe naar een gezamenlijk slotconcert waarbij ze onder leiding van een dirigent laten horen wat ze geleerd hebben.

Wij zoeken een docent(e) met:
Een afgeronde bachelor opleiding, hoofdvak cello
Ervaring in het lesgeven aan verschillende leeftijden en doelgroepen
Ervaring in het lesgeven aan groepen / ervaring in het basisonderwijs is een pré
Goede communicatieve vaardigheden
Een inspirerende persoonlijkheid die zijn/haar passie overbrengt op cursisten en collega’s en vernieuwend is op het gebied van kunsteducatie.

Je geeft les op maandag, start: 28 augustus 2017. Het aantal uren dat je per week werkt is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, uitbreiding behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ben je geinteresseerd in deze functie?
Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 14 augustus naar Jaike Bakker, coördinator muziek: jaike@kunstpuntgouda.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 22 augustus.