Aan alle jongens die ik liefhad
Externe partij

Aan alle jongens die ik liefhad

woensdag 4 november 2020, 19.30 uur

Aan alle jongens die ik liefhad

Theatergroep BovenPlus speelt de voorstelling “Aan alle jongens die ik liefhad” gebaseerd op het boek van Jenny Han. Elke keer dat Jayden verliefd is schrijft ze een brief, adresseert hem, stopt hem in een doos en verstopt die op haar kamer… Totdat de doos ineens weg is, en haar brieven ook. Ze blijken gepost te zijn inclusief de laatste, die gericht is aan de ex van haar zus… Jayden zal er alles aan doen om hem te laten geloven dat ze niet verliefd op hem is, zelfs als ze daarvoor een relatie met iemand anders aan moet gaan. Maar is dat wel zo verstandig?

BovenPlus

Theatergroep BovenPlus is een jeugd amateurgezelschap dat in 2015 is ontstaan met de visie dat theater toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen, zowel speler als bezoeker. De spelers betalen geen contributie, de producent/regisseur wordt niet betaald en de productie wordt gedragen door de kaartverkoop.

Genre: Romantische komedie / Spelers: Sophie Boender, Thijs van Weelden, Kasper de Groot, Jolanda Vredeveld, Amber de Ridder, Mohamed El Omari en Maaike Ram / Producent/regisseur: Chardé-Milou van Elk / Techniek: Lars Vermeij / Site: www.bovenplus.nl

Tickets

Online 8,50 - inclusief 1 consumptie
Kassa 9,50 - inclusief 1 consumptie

Koop je ticket online: je hebt gegarandeerd een plekje in de zaal, staat niet in de rij bij aanvang van het evenement en kunt zelf je stoel kiezen (indien de zaal geplaceerd is). Aangekochte tickets worden niet geretourneerd, reserveren niet mogelijk tenzij anders aangegeven (zoals bij Vrienden tickets).

Bestel tickets

agenda november