Concert Blueprint en Pintura
Cultuurhuis Garenspinnerij

Concert Blueprint en Pintura

woensdag 22 mei 2019, 20.30 uur

Blueprint en Pintura treden samen op in de theaterzaal van Cultuurhuis Garenspinnerij. Marlou Vriens (Blueprint) en Ruben Grevelink (Pintura) studeren beiden aan the Royal Academy of Music in Aalborg Denemarken, aan de Master Innovative Rhythmic Choir Conducting. Het dubbelconcert is onderdeel van hun tentamen en wordt live-gestreamd!

Blueprint
Blueprint is een jonge ambitieuze groep die de grenzen van de vocale muziek opzoekt. Op zoek naar verschillende geluiden, verschillende stijlen, vormen en thema’s werkt Blueprint met Marlou Vriens aan stem, samenzang, improvisatie en compositie en met Pieter Danz aan ritme, groove, timing, percussie en compositie.

Vocalgroup Pintura
“Una pintura de voces” (Een schilderij van stemmen) Dit is hoe wij binnen vocalgroup Pintura te werk gaan. Door middel van improvisatie, circle singing en vocal painting maken wij onze eigen vocale composities. Hiernaast zingen wij ook uitdagende vocale arrangementen van nummers van o.a. Lianne La Havas, Madison McFerrin en Becca Stevens. Deze jonge frisse Utrechtse vocalgroup staat onder leiding van Ruben Grevelink. 

Tickets

Online € 4,00 / Kassa € 5,00
Vrienden van de Garenspinnerij € 1,50 (reseveren via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Koop je ticket online: je hebt gegarandeerd een plekje in de zaal, staat niet in de rij bij aanvang van het evenement en kunt zelf je stoel kiezen (indien de zaal geplaceerd is). Aangekochte tickets worden niet geretourneerd, reserveren niet mogelijk tenzij anders aangegeven (zoals tickets voor Vrienden van de Garenspinnerij). 

Bestel tickets

agenda mei