Dansproductie 24/7 (2e show)
Cultuurhuis Garenspinnerij

Dansproductie 24/7 (2e show)

vrijdag 24 januari 2020, 20.45 uur

Sleur van het dagelijks leven

Wakker worden, mobiel, ochtendroutine, eten, onderweg zijn, mobiel, haasten, school/werk, naar huis, mobiel, tv kijken, sporten, huiswerk, avondroutine, mobiel, boek lezen, slapen... Een sleur... dag in dag uit dezelfde handelingen en dezelfde routines. Een sleur is een vervelende gedachteloze gevolgde gewoonte of een fijn vast ritme met zekerheid. 8 Dansers, 8 verschillende mensen die het dagelijks leven uitbeelden in deze dansproductie. Scholieren/studenten die dagelijks rennen en vliegen om op tijd de trein te halen, huiswerk te maken, te sporten en hun geld te verdienen met bijbaantjes. 24.01.20 Te zien in het theater van het Cultuurhuis Garenspinnerij!

Dansers
Yulin Bernards, Nienke van Dorp, Luca Houbolt, Marijn van der Kraan, Lindsy Oskam, Qin Gabry, Bente de Boer, Amber Kirpensteyn

Choreograaf
Loes Bennema

Techniek
Joël Smits (Spotlights AV)

Tickets

Online: € 8,50 / Kassa: € 10,00

Koop je ticket online: je hebt gegarandeerd een plekje in de zaal, staat niet in de rij bij aanvang van het evenement en kunt zelf je stoel kiezen (indien de zaal geplaceerd is). Aangekochte tickets worden niet geretourneerd, reserveren niet mogelijk tenzij anders aangegeven (zoals bij Vrienden tickets).

Bestel tickets

agenda januari