Diversiteit en arbeidsmarkt
Externe partij

Diversiteit en arbeidsmarkt

dinsdag 22 januari 2019, 20.00-22.00 uur

De gemeente Gouda streeft een inclusieve samenleving na. Een samenleving waarin iedereen meedoet, ongeacht bijvoorbeeld afkomst, geaardheid, religie of handicap. Elk mens heeft talenten. En elk talent is meer dan welkom om bij te dragen aan onze mooie stad. Een stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. En een stad waarin voor discriminatie geen plek is. 

Programma

De avond bestaat uit een gevarieerd programma. U hoort voorbeelden uit de (Goudse) praktijk van zowel ondernemers als de (jonge) doelgroep. Er komen gerenommeerde sprekers zoals Melvin Tjoe Nij (VNO-NCW en organisator van The Other Businessman), die diversiteit als specialisme hebben, studenten presenteren een onderzoek naar best practices en discussie. Dit alles met een muzikale en luchtige omlijsting en netwerkmogelijkheden. 

Voor wie

De gemeente Gouda nodigt iedereen die zich bij dit onderwerp betrokken voelt van harte uit: ondernemers, mensen uit doelgroepen die een achterstand ervaren, organisaties en instellingen, studenten en scholieren. De toegang voor het symposium is gratis.

Aanmelden

Graag krijgen wij een indruk hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Het vriendelijke verzoek daarom is om u vooraf aan te melden voor dit symposium via een mail aan diversiteit@gouda.nl. U ontvangt dan het definitieve programma. Ook kunt u dit email-adres gebruiken als u nog vragen hebt of suggesties hebt voor het symposium. 

 

agenda januari