Expo & Presentatie Talentklas
Cultuurhuis Garenspinnerij

Expo & Presentatie Talentklas

donderdag 15 juni 2023, vanaf 19.00 uur

Omdat wij talentontwikkeling enorm belangrijk vinden, hebben we de Talentklassen Beeldend & Muziek opgericht voor leerlingen van 8 t/m 21 jaar met een bijzondere aanleg en interesse voor beeldende kunst of muziek. 

De jonge kunstenaars in wording van de Talentklas Beeldend exposeren wat zij dit jaar gedurende hun creatieve ontdekkingstocht hebben gemaakt. De expositie is het resultaat van 5 blokken en 5 verschillende disciplines.

Ook de kinderen uit de verschillende groepen Kinderatelier laten zien wat zij het afgelopen jaar allemaal gemaakt hebben! Van tekening tot een 3D-werkstuk, van schilderij tot grafiek. Er komt van alles voorbij! Docenten Judith en Adelien laten vol trots zien hoeveel ontluikend talent er rondloopt in de Garenspinnerij!

En dan hebben we ook nog onze jonge muzikanten van de Talentklas Muziek. Luister en huiver als je hoort wat een ontwikkeling deze talenten het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Op woensdag 15 maart gaven onze jonge talenten Tammie-Jane, Timothy, Dagmar, Jiska, Elfie, Lisa, Vera en Jasper al een voorproefje van hun kunsten tijdens het Talentklasconcertje.

agenda juni