Festivla workshops
Cultuurhuis Garenspinnerij

Festivla workshops

zaterdag 19 juni 2021, 10.00-13.00 / 14.00-17.00 uur

Workshops voor iedereen

In mei hebben mensen met en zonder beperking gedichten geschreven over hun lievelingsplek in Gouda. Deze dienen als inspiratie voor kunstwerken die op zaterdag 19 juni gemaakt worden tijdens Festivla's 'Hangop' in de Goudse binnenstad. En jij kunt meedoen!

Er zijn twee rondes:
Ronde 1 is van 10:00 – 13:00 uur
Ronde 2 is van 14:00 – 17:00 uur

Per ronde kun je je inschrijven voor 1 van de 6 ateliers.
Kosten zijn 5 euro per persoon, per ronde.

Ook onze docenten doen mee!

Animatie
Bas den Boer

Bas den Boer is allround teken- en schilderdocent en beelddenker bij de Garenspinnerij. Zijn opleiding heeft hij gevolgd in Arnhem. Hij geeft les aan “bijna” alle leeftijden. Onder begeleiding van Bas gaan de deelnemers tijdens deze animatieworkshop van het gedicht een bewegend beeld/filmpje maken.

Mixed Media
Judith Sluijter

Een Goudse in hart en nieren, met een grote liefde voor tekenen en alles wat daarmee te maken heeft. Oog voor detail, alle facetten tegen het licht houden en communiceren door middel van beeld zijn voor mij belangrijk. Tijdens de workshop gaan de deelnemers het gedicht uitbeelden in allerlei verschillende materialen: mixed media.

Portretschilderen
Suzan Schuttelaar

Suzan beheerst verschillende genres. Elk mens inspireert haar op een persoonlijke manier, elke kop heeft een eigen uitdrukking en een eigen verleden. Daarom probeert ze met ieder werk een verhaal te vertellen, gebaseerd op haar individuele interpretatie. Aan de hand van het gedicht gaat Suzan met de deelnemers aan de slag om het gedicht een gezicht te geven.

Inschrijven en meer informatie over deze en andere workshops

agenda juni