Goudse Stadsiftar
Cultuurhuis Garenspinnerij

Goudse Stadsiftar

zondag 16 april 2023, 19.00-22.00 uur

Omdat de eerste editie vorig jaar met 175 bezoekers een groot succes was, organiseert Cultuurhuis Garenspinnerij op 16 april 2023 opnieuw de Goudse Stadsiftar. Onze deuren staan wagenwijd open voor iedereen vanaf 12 jaar die mee wil eten!

Wat is een iftar?

De iftar is een vast onderdeel van de ramadan, het is de eerste maaltijd na zonsondergang, het moment dat het vasten wordt onderbroken. Deze maaltijd wordt vaak met familie en vrienden en buren genuttigd. Het is een moment dat mensen samen komen. 

Eten, ontmoeten & verbinden

Bij de Iftar gaat het om eten, ontmoeten en verbinden. Een Stadsiftar past goed in een stad als Gouda waar we steeds bruggen bouwen en samen zorgen voor een inclusieve stad. Tijdens deze tweede Goudse Stadsiftar brengen we Gouwenaars van verschillende achtergronden en leeftijden met elkaar in contact. Samen eten verbindt en zo leer je elkaar kennen. 

Mee-eten?

Vanaf 12 jaar is iedereen van harte welkom. Meld je aan via goudsestadsiftar@gmail.com. Dankzij onderstaande sponsors is de maaltijd geheel gratis!

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente GoudaCargill, Cultuurhuis Garenspinnerij, bewoners van de asielboot en heel veel andere vrijwilligers uit Gouda. 

agenda april