Het Hippe Sintfeest!
Externe partij

Het Hippe Sintfeest!

woensdag 27 november 2019, 16.30-17.45 uur

Het verhaal

De Hippe Pieten krijgen van Sinterklaas de opdracht om in 2 uur tijd bij alle kinderen over de hele wereld een cadeautje in hun schoen te stoppen. Wereld Piet bouwt daarom een reusachtig vliegtuig dat vliegt op de pepernoten van Bakkers Piet. Samen met Hippe Piet vliegt Wereld Piet naar verschillende landen. Hippe Piet vindt het allemaal een beetje spannend en het lukt hem niet altijd even goed om in ieder land de schoorsteen te vinden. Waar is de schoorsteen van een Pyramide en waar is de schoorsteen van een Iglo? Het is maar de vraag of hij alle schoorstenen op tijd gaat vinden, want de tijd tikt.... Of is het allemaal toch een droom? Kom jij Sinterklaas en de Hippe Pieten helpen?

Maak een mooie kleurplaat

Kom naar het theater en lever je Hippe Pieten kleurplaat in bij de stand. Wie weet maak jij kans op een te gekke, Hippe prijs. Aan het einde van de voorstelling kan je met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto en ontvang je jouw prijs. Alle kleurplaten krijgen sowieso een mooi plekje boven het bed van Sinterklaas.

Groots Entertainment & Events

Groots Entertainment & Events maakt niet zómaar familie-theatervoorstelling en is pas tevreden als het kind en zijn/haar ouders blij naar huis gaan. Het zijn voorstellingen waarbij de kinderen in het middelpunt staan, waar kinderen van het begin tot aan het einde vermaakt worden en waar u net even wat meer krijgt. Alle kinderen met hun ouders worden hartelijk ontvangen bij de ingang door échte Hippe Pieten. In de foyer kunnen de kinderen een glittertatoeage laten zetten, zich laten schminken en spellen spelen en tijdens de theatervoorstelling zitten er échte Hippe Pieten tussen de gasten. Na de voorstelling kunnen alle kinderen met de cast op de foto tijdens de meet-and-greet en krijgen ze een leuke verassing mee naar huis.

Tickets

Basis ticket € 11,00 (online) / € 12,50 (kassa)
Regulier ticket € 15,00 (online) / € 16,50 (kassa)
Regulier familieticket € 13,50 (4 personen, alleen online)

Koop ticket voor deze voorstelling

agenda november