Het Jeugdtheaterhuis speelt: Een Wintervertelling! (schoolvoorstellingen)
Jeugdtheaterhuis

Het Jeugdtheaterhuis speelt: Een Wintervertelling! (schoolvoorstellingen)

donderdag 15 december 2022

De vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis speelt Een Wintervertelling! deze dag drie keer voor schoolklassen. De try-out (16 dec.) en dernières (14 en 15 jan.) zijn open voor publiek! Kom jij kijken in de theaterzaal van de Garenspinnerij?

De jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis gaan aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen?

De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje. Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

“Iedereen heeft een eigen verhaal, goed of slecht, en ik vind dat die verhalen gehoord moeten worden. Misschien herken jij je erin… en dat laat zien dat niemand alleen is!”
 – Jan, acteur

Prijs: € 7,50 tot 18 jaar; € 10,00 voor volwassenen. 

Koop je kaartje via de website van het Jeugdtheaterhuis voor de try-out op vrijdag 16 december, of één van de dernières op zaterdag 14 januari of zondag 15 januari.

agenda december