Kijkdagen KunstVeiling
Cultuurhuis Garenspinnerij

Kijkdagen KunstVeiling

zaterdag 11 mei 2019

Expositie 

Bekijk het werk dat zaterdag 25 mei geveild gaat worden. Maak gebruik van de mogelijkheid om het werk dat jou interesseert van tevoren rustig te bezichtigen, je mag ook alvast een bod uitbrengen.

Kunstenaars

Pim Leefsma / Suzan Schuttelaar / Annemarie van Hooff / Alexandra Kloppenburg / Herre Methorst / Jos van der Biezen / Beatrijs van Rheeden / Henrique van Putten / Rob van Schijndel / Ruud Verkerk / Pieter Verkaik / Fred van Loon / Bas den Boer / Dindi van der Hoek / Netty van Osch / Persis van Schaik / Christa van Splunter / Diana Story / Margot van Hulst / Monika Strugarek / Ytsen Engelsma / Mijke van Dis / Judith Sluijter / Koos de Bruin

Catalogus

Bekijk hier de digitale catalogus met al het werk! In de Garenspinnerij is na de meivakantie ook een papieren versie te verkrijgen. 

De veiling

Word trotse kunstbezitter of breid je collectie verder uit! Zaterdag 25 mei Cultuurhuis Garenspinnerij veilt bijzondere werken, gemaakt door kunstenaars uit Gouda en omstreken. Het aangeboden werk varieert qua techniek en formaat waardoor aanschaf bereikbaar is voor publiek met een grote én kleine(re) portemonnee. De veiling zelf wordt een event om niet snel te vergeten. Het werk kiezen, de spanning van het bieden, de interactie met anderen in de zaal: wie er wint en wie er verliest, het ontmoeten met de maker… Dit alles vindt plaats in een gezellige, ontspannen doch opgewonden sfeer met livemuziek en actionpainting.

Reserveer nu alvast een stoel!

annemarie_van_hooff_voorrjaarscollectie_aan_een_lijntje.jpg

Werk van Annemarie van Hooff

agenda mei