Muziek Maak Je Samen!
Cultuurhuis Garenspinnerij

Muziek Maak Je Samen!

maandag 29 maart 2021

Lijkt het je leuk een instrument te bespelen, maar wil je het eerst proberen? Kom dan naar de 'introductiecursus' van Muziek Maak Je Samen! Hier leer je jouw favoriete instrument op een leuke manier kennen. Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, bariton, viool, altviool, cello of slagwerk. Je leert niet alleen hoe je dat instrument moet bespelen, maar ook noten lezen en samenspelen in een echt orkest. Dit aanbod is geschikt voor kinderen uit groep 5, 6 en 7. 

De lessen dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, bariton en slagwerk vinden plaats op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur (Ankerpad 2, nabij Julianasluis). De lessen (alt)viool en cello worden gegeven op woensdagmiddag van 15.20 tot 16.05 uur in Cultuurhuis Garenspinnerij (Turfsingel 34). 

De lessen starten in de week van 29 maart en de laatste les wordt gegeven in de week van 21 juni. De cursus wordt afgesloten met een gezamenlijke afsluiting op zaterdagmiddag 26 juni in de tuin van de speeltuinvereniging. 

Schrijf je nu in

Het aanmelden voor de cursus is dit jaar alleen via email mogelijk, stuur een bericht naar info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl.

Uiterste aanmelddatum: 20 maart 2021
Tarief: 50 euro, inclusief 10 euro voor de huur van het instrument
Voor aanvang van de cursus ontvang je een bevestiging via de mail

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, kun je een mail sturen naar muziekmaakjesamen@gmail.com.

Deze activiteit wordt gesponsord door GoudApot.

agenda maart