Muziekvoorstelling Stapel
Cultuurhuis Garenspinnerij

Muziekvoorstelling Stapel

zaterdag 25 maart 2023

In het kader van de Landelijke Kindermuziekweek brengt Cultuurhuis Garenspinnerij op zaterdag 25 maart om 14.30 uur de kindermuziekvoorstelling “Stapel” van Frisse Oren op het toneel. Deze tekstloze muziekvoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en hun (groot-) ouders. 

 Stapelaar en omgooier

“Een stille, geconcentreerde stapelaar en een beweeglijke omgooier. De stapelaar zingt zijn blokken omhoog en de omgooier trommelt ze naar beneden. Stapel is een tekstloze muziekvoorstelling over ontdekken, bouwen en afbreken. Met blokken en bouwstenen als percussie-instrumenten en een harp als de hoogste toren. Een intuïtief spel met de zwaartekracht en een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen.”

Speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen

Kleurige blokken en bouwstenen zijn instrumenten en blokkendoos tegelijk, met een harp als de hoogste toren. Wat maakt er allemaal geluid in deze grote blokkendoos? Stapel is een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen. Aan het eind van de voorstelling mogen de kinderen ook zelf even kijken op het podium!

  • Wanneer? Zaterdag 25 maart, 14.30 uur
  • Waar? Theaterzaal in Cultuurhuis Garenspinnerij
  • Kosten? €2,50

Klik hier om de trailer te bekijken!

Bestel tickets

agenda maart