NU verkrijgbaar: CultuurCadeau!
Cultuurhuis Garenspinnerij

NU verkrijgbaar: CultuurCadeau!

woensdag 21 november 2018

Geef elkaar CultuurCadeau

Wil je eens iets anders cadeau geven dan speelgoed, een pyjama of boek? Geef dan nu het CultuurCadeau! De winter is dé periode om op zoek te gaan naar een (nieuwe) hobby en om langgekoesterde wensen te vervullen. Cultuurhuis Garenspinnerij helpt je met het waarmaken van dromen! Bestel je CultuurCadeau door een mail te sturen aan info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl, wij zorgen ervoor dat het cadeau in een feestelijke verpakking voor je klaarligt.

Een muzikaal cadeau

Vanaf nu kun je bij ons een muzikaal cadeau aanschaffen. Voor slechts € 99,- (tot 21 jaar) of € 120,- (vanaf 21 jaar) geef je 5 lessen op een instrument naar keuze (inclusief zang) cadeau! Wil je je vader verrassen met gitaarles? Of wil je dochter altijd al weten of de altviool bij haar past? Bestel dan alvast het CultuurCadeau! Het cadeautje bestaat uit 5 individuele lessen van 20 minuten op een instrument naar keuze. De lessen dienen in opeenvolgende weken (m.u.v. schoolvakanties) gevolgd te worden. Gedurende de cursus mag je, indien voorradig, een instrument lenen van Cultuurhuis Garenspinnerij. De lessen vinden plaats op een dag/tijd in overleg. Kijk op onze website voor de lesdagen per instrument.

Een beeldend cadeau

Creatieve kinderen (6 t/m 12 jaar) die graag met hun handen bezig zijn geef je een beeldend cadeau . Voor € 99,- stroom je vanaf januari in op onze cursussen ‘Kinderkunst Atelier’ of ‘Tekenen & Schilderen’ op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of op zaterdagochtend.   

Voorwaarden CultuurCadeau:

Het is niet inwisselbaar voor geld.

Een muziek cadeau is voor één instrument te gebruiken. Wil je verschillende instrumenten proberen, dan kun je meerdere cadeaus aanschaffen.

Het beeldende cadeau is alleen te gebruiken voor kinderen tussen de 6 t/m 12 jaar, het muziek cadeau is voor alle leeftijden.

Het beeldende cadeau is verkrijgbaar in november en december. De kinderen starten in januari met de cursus Kinderkunst Atelier of Tekenen & Schilderen en eindigen in april of mei.

Het cadeau is persoonsgebonden, bij aanschaf zal de administratie naar de gegevens van de gever en de ontvanger vragen. Het is niet mogelijk om de 5 lessen van het cadeau door verschillende personen in te laten vullen.

Het cadeau is alleen te koop in november en december 2018. De ontvanger van het cadeau dient zelf contact op te nemen met Cultuurhuis Garenspinnerij (info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl) voor het inplannen van de lessen.

Het cadeau is te besteden in seizoen 2018-2019. Het cursusjaar loopt tot 31 juli 2019.

agenda november