Onze start van 2021
Cultuurhuis Garenspinnerij

Onze start van 2021

maandag 1 februari 2021

De afgelopen maanden heb je met enige regelmaat berichten van ons ontvangen over de voortgang van Covid-19 en de gevolgen voor jouw lessen en/of activiteiten in de Garenspinnerij. Met elkaar hoopten we eind 2020 dat we er 'bijna waren’ en in 2021 weer gewoon aan de slag konden gaan. De werkelijkheid achterhaalt ons helaas keer op keer. Samen worden we ‘Corona moe’ en we snakken ernaar om weer fijn aan de slag te gaan!

De vooruitzichten

De laatste berichten van premier Rutte geven geen duidelijkheid over het moment dat we weer mogen starten. Misschien mogen we op kleine schaal vanaf 10 februari weer lessen aanbieden, maar de kans dat we langer moeten wachten ligt meer voor de hand.

Onze administratie neemt telkens de nieuwste informatie mee in de planning. Begin januari plaatsten we een dubbele pagina in de Goudse Post met een overzicht van alle lessen die zouden starten vanaf januari. Deze starten nu iets later. We hadden al rekening gehouden met een vertraging van enkele weken, door de uitloop van 2020 door de groepslessen deels ook in de voorjaars- en meivakantie te geven en mogelijk wat langer door te gaan richting de zomervakantie.

Voor ons is het helder: als cursist heb je recht op alle lessen die horen bij jouw cursus of lessenreeks. Gelukkig kunnen de individuele muzieklessen online worden gegeven. Voor groepslessen is dit praktisch niet uitvoerbaar. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar creatieve oplossingen om de groepslessen – zodra het weer mag – aan te bieden. Voor ons staat bovenaan dat we ervoor zorgen dat jij en alle anderen spoedig weer fijn én veilig aan de slag kan met de lessen. Dat maakt jou en al onze docenten blij!

Vragen?

Laten we de laatste etappe in deze pandemie samen nemen. Laten we positief blijven en meehelpen om samen het virus onder controle te krijgen. Cultuurhuis Garenspinnerij is gelukkig een sterke culturele organisatie, wij gaan hier met elkaar goed doorheen komen. Mocht je vragen over de lessen hebben, dan kun je terecht bij de administratie. Omdat wij vanuit huis werken zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar wel elke dag via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Meer dan ooit wensen iedereen het volgende toe: Blijf gezond, blijf creatief, blijf blij!

agenda februari