Opening eindexamenexpo Driestar
Cultuurhuis Garenspinnerij

Opening eindexamenexpo Driestar

vrijdag 15 maart 2019, 19.30-21.00 uur

De expositie

Van D.V. 15 maart t/m 12 april zullen bijna 50 leerlingen van Havo 5 en Lyceum 6  hun werkstukken aan een groter publiek laten zien door middel van de eindexamenexpositie in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Dit jaar hebben de leerlingen gewerkt met het thema ‘Contrast’. Vanuit dit thema zijn de leerlingen hun eigen zoektocht begonnen naar een verbeelding hiervan. Dit heeft geresulteerd in een grote diversiteit aan invalshoeken, materialen en technieken. De expositie geeft een zeer gevarieerd beeld van de talenten van deze leerlingen. We willen u van harte uitnodigen aanwezig te zijn op de openingsavond van de Eindexamenexpositie op D.V vrijdag 15 maart van 19.30-21.00 uur.

Tijdens deze avond zullen ook een aantal Lyceum 6 leerlingen hun Profielwerkstuk laten zien/horen: Thomas van Olst en Marnix Nelemans presenteren: An Inconvient Journey – Een heuse animatiefilm! Marijne Janse en Karinke Grandia zullen een muziekstuk laten horen: In dit muziekstuk Cinta Asing vertellen zij een spannend verhaal door middel van Romantische en Indonesische muziek. Een verhaal van liefde, waarin twee jonge mensen met hele verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en elkaar beter leren kennen.

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34, Gouda

P.s. Mocht u verhinderd zijn, de werkstukken zijn nog tot 12 april in de Garenspinnerij te bewonderen.

Cinta Asing

"Je moet het leren begrijpen. Dubbelconcert in G majeur voor altviool en piano" Zou u wel eens willen weten hoe de Romantiek klonk? Of heeft u altijd al een stukje Indonesië willen proeven? Dat kan, en zelfs nog allebei tegelijk! In ons muziekstuk Cinta Asing vertellen wij een spannend verhaal door middel van Romantische en Indonesische muziek. Een verhaal van liefde, waarin twee jonge mensen met hele verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en elkaar beter leren kennen. Kom luisteren en laat je meeslepen in dit avontuur! - Marijne Janse en Karinke Grandia

agenda maart