Portfolio gesprekken Talentklas Beeldend
Cultuurhuis Garenspinnerij

Portfolio gesprekken Talentklas Beeldend

zaterdag 12 september 2020, 13.30-18.00 uur

Ben jij veel bezig met beeld en wil je hierin groeien? Neem dan tijdens ons Open Huis op 12 september wat van je gemaakte werk mee voor een vrijblijvend portfolio gesprek. Naar aanleiding van jouw eigen werk en je enthousiasme ga je samen met de docent kijken of deze talentklas iets voor je is.

De Talentklas Beeldend biedt verdieping voor jongeren die meer willen leren over verschillende technieken en materialen en over beeldende kunst. Je gaat aan de slag met tekenen en schilderen maar ook in 3D. Daarnaast leer je foto’s en tekeningen in Photoshop te combineren en maak je een animatie-fimpje met tekeningen of ruimtelijke materialen. Om inspiratie op te doen, kijken we hoe professionele kunstenaars te werk gaan. We bezoeken ook samen een museum. Je krijgt les van verschillende docenten van de Garenspinnerij in tekenen, schilderen, 3D, fotografie en animatie. Er zijn 5 blokken van 6 lessen per discipline.

Wat krijg je extra in de Talentklas?

Tweemaal per jaar met de docent een bezoek in een museum.
We maken een gezamenlijke tentoonstelling.
De cursus is inclusief materiaalkosten.
Les van meerdere docenten, elk met hun eigen specialiteiten.

Schrijf je in en kom naar de toelatingsdag!

Het tonen van je werk is mogelijk tijdens het Open Huis op zaterdag 12 september tussen 13.30 en 18.00 uur bij docenten Judith Sluijter en Bas en Boer. Er is plaats voor maximaal 6 cursisten. Je kunt je vooraf aanmelden voor deze cursus, na het portfoliogesprek hoor je of je mee kunt doen aan deze Talentklas.

Meld je aan

agenda september