Regenboogcafé
i.s.m. Regenboog Alliantie Gouda

Regenboogcafé

donderdag 18 april 2024, 20.00-22.00 uur

Samen met de Regenboog Alliantie Gouda organiseren wij het maandelijkse Regenboogcafé. Iedere derde donderdag van de maand tussen 20.00 en 22.00 uur is iedereen welkom om aan te komen waaien of binnen te komen stormen. Uiteraard geeft de Garenspinnerij een cultureel tintje aan deze avonden.

Diverse en inclusieve samenleving

De Regenboog Alliantie Gouda is belangenbehartiger voor Goudse lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans, intersekse, queer, aseksueel en iedereen die zich hier op een of andere manier in herkent (lhbtiqa+). Net als Cultuurhuis Garenspinnerij streeft de Regenboog Alliantie naar een diverse en inclusieve samenleving waar iedereen welkom is en die werk maakt van gelijkheid en emancipatie. Daarom is het logisch dat deze twee organisaties elkaar hebben gevonden in dit structurele samenwerkingsverband.

Culturele Huiskamer van de stad

Als culturele huiskamer van de stad, zet Cultuurhuis Garenspinnerij haar deuren wagenwijd open voor de Regenboog Alliantie. In het Regenboogcafé kun je terecht voor ontmoeting, een drankje en om met elkaar in gesprek te gaan. Of nog leuker: spelletjes spelen en gezamenlijke activiteiten organiseren. Uit onderzoek van de WHO blijkt dat mensen op sociaal, mentaal en fysiek vlak baat hebben bij kunst en cultuurbeoefening. Vanuit die gedachte is deze samenwerking ontstaan. Op deze avonden wordt ruimte geboden voor gevoelens, afleiding, elkaar inspireren en het delen van ervaringen met gelijkgestemden.

Onze deuren staan iedere derde donderdagavond van de maand wagenwijd open. Kom aanwaaien of storm binnen, iedereen is welkom!

agenda april