Selectie vooropleiding Jeugdtheaterhuis
Jeugdtheaterhuis

Selectie vooropleiding Jeugdtheaterhuis

zaterdag 7 oktober 2023, van 10.30 tot 17:30 uur

Show your skills! De selectie voor de Jeugdtheaterhuis vooropleiding vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Doe jij mee?

Overweeg jij van toneelspelen of musical je vak te maken? Dan is onze parttime vooropleiding geknipt voor jou! Tijdens het traject van twee jaar krijg je les in acteren, beweging/dans, stemvorming, toneelschrijven en filosofie. Gezamenlijk maak je een theaterproductie, die je door heel Zuid-Holland gaat spelen.De lessen worden gegeven in Cultuurhuis Garenspinnerij. De nieuwe lichting van de vooropleiding start eind oktober 2023.

Selectiedagen

De selectie vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 10:30 tot 17:30 uur. De twee dagen bestaan uit workshops spel, dans/beweging en zang. Aanmelden voor de selectie kan als je minimaal 14 jaar oud bent, plezier hebt in de podiumkunsten en de motivatie hebt om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen! Deelname aan de selectie kost € 35 voor de twee dagen. Laat je talent zien!

Informatiebijeenkomst

Heb je vragen en/of wil je meer informatie over de vooropleiding en de selectie? Kom dan naar het informatie-uurtje op zaterdag 16 september van 15:00 tot 16:00 uur in Cultuurhuis Garenspinnerij, tijdens het Open Huis!

Schrijf je nu in voor de selectie via de website van het Jeugdtheaterhuis

agenda oktober