Selectiedagen JTH vooropleiding
Jeugdtheaterhuis

Selectiedagen JTH vooropleiding

zondag 12 september 2021, 10:00 - 17:00

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en overweeg je van toneelspelen of musical je vak te maken? Dan is de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis iets voor jou. In de Vooropleiding doe je veel kennis en ervaring op, waardoor je beter bent voorbereid op de doorstroom naar het kunstvakonderwijs. De vooropleiding is gehuisvest in de Garenspinnerij, net als de selectiedagen. 

De selectie bestaat uit drie dagen: zondag 12, zaterdag 18 en zondag 19 september. Van tevoren is er op zaterdag 11 september een informatieochtend. De eerste twee dagen van de selectie volg je workshops van Theo Ham (toneel), Hans Cassa (stem/zang) en Hedwig Duykers (dans). De derde dag maak je met elkaar in één dag een muziektheatervoorstelling. Geef je nu op voor de selectie en show je talenten. Wie weet word jij wel aangenomen... 

Je kunt je opgeven voor de selectie als je les hebt bij het Jeugdtheaterhuis of een verwante (jeugd-)theaterschool, of op een andere manier ervaring hebt opgedaan op het gebied van podiumkunsten.

Lees hier alles over de selectie & vooropleiding

We zien je graag bij de selectie!

agenda september