Start PREMIUM Abstracte Kunst VERPLAATST
Cultuurhuis Garenspinnerij

Start PREMIUM Abstracte Kunst VERPLAATST

woensdag 20 januari 2021, 19.30-22.00

I.V.M. DE COVID RESTRICTIES WORDT DE START VAN DEZE CURSUS VERPLAATST NAAR EEN LATER MOMENT. ZODRA DE DATA DEFINITIEF ZIJN KUN JE DIT HIER TERUGVINDEN. HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN? DAN ONTVANG JE BERICHT OVER DE NIEUWE DATA VIA ONZE ADMINISTRATIE. 

DOCENT: SUZAN SCHUTTELAAR

Werk in een select groepje van slechts 5 cursisten aan een doel jij jezelf gesteld hebt. Tijdens deze lessen van 2,5 uur geniet je volop de aandacht van de docent. Voor de start van de cursus neemt de docent al contact met je op om te bespreken wat je wilt leren en bereiken. Kortom: lessen met een éxtra persoonlijke touch! 

Abstraheren betekent: weglaten, verwijderen, afstand nemen van de werkelijkheid. Als een persoon afstand neemt van de werkelijkheid, bijvoorbeeld van een realistisch of figuratief kunstwerk, dan wordt de verbeelding van de mens aangesproken. En daar is het nu net om te doen binnen de abstracte kunst. Bij een half-abstract kunstwerk maakt het werk een abstracte indruk, maar is er niettemin een voorstelling in te herkennen. Tijdens deze lessen geef je ruimte aan associatie en kijk je hoe ver je kunt en wilt gaan in het abstraheren van de 'werkelijkheid'.

Tijdens deze lessen kun je op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar werken.

Ja, ik doe graag mee

agenda januari