Verrassing op vrijdag!
Cultuurhuis Garenspinnerij

Verrassing op vrijdag!

vrijdag 2 juni 2023, 19.15-23.00

Laat je verrassen op vrijdag! Kom lekker los met een muzikale act in het theater. Daarna word je in groepjes rondgeleid door leerlingen van het Jeugdtheaterhuis en bewoners van de Asielboot.

Hoog water in de Garenspinnerij

Geniet van intieme muzikale optredens op verschillende locaties in het Cultuurhuis. We sluiten de avond af met een afterparty in de foyer. De rondleiders zijn bewoners van de Asielboot. Het thema van de avond is water... wil jij je helemaal onderdompelen in deze wondere waterwereld? Draag blauwe kleding en word onderdeel van het decor! 

23_campagnebeeld_open_huis_3juni_liggend.jpg

Wie dobberen er rond deze avond?

Popbandjes van de Garenspinnerij
De Goudse Dichtersschool 
Klarinetensemble Chalumeau
Ierse Folkband Fairy Queen
Blokfluitensemble Magda de Jong
Koor Gouds Getij
Klezmerband Goldfaden

Wees op tijd want het aantal plekken in het theater is beperkt!
Toegang is gratis.

Gamma Rave

In StudioGonz, voor de liefhebbers van drum 'n bass, dub en punk: 'Gamma Rave' from Ghent, Belgium! Live electronica is wat Gamma Rave drijft. De band wil de energie van de dansvloer naar het live circuit brengen met een frisse mix van synthetische elektronische klanken en een dosis rauwe punk. Bovenal is de band evenzeer “live” als “elektronisch”, met een dynamische sound die constant van stijl en stemming wisselt. Songs worden vaak ingezet met een sinistere trip-hop groove, om, na een naar hip-hop ruikende opbouw helemaal los te breken in een schreeuwende Drum & Bass climax. Voeg nog een gezonde dosis dub, dubstep, rock en techno toe, en je hebt het perfecte recept voor een daverende dansvloer.

Aanvang: 21.00 uur
Ticket: 3,00

gamma_rave.jpg

Open huis 'nieuwe stijl'

Kun je op vrijdag én zaterdag?
Kom dan ook naar het Open Huis 'nieuwe stijl' op zaterdag 3 juni!

agenda juni