Acrylverf technieken

ACRYL IN 3 STAPPEN

Deze cursus is onderverdeeld in 3 blokken van 4 lessen. Je verdiept je tijdens elk blok in een speciaal aspect van acrylschilderen.

wat leer je?

1. Werken op groot formaat: Tijdens dit blok werken we op een groot canvas doek. Je leert het doek voorbereiden, een eigen ontwerp aan te passen aan het nieuwe formaat (het canvas breng je zelf mee). En je leert met welke gereedschappen en schildermethodes je tot een mooi eindresultaat kunt komen.

2. Een portret in vier stappen: Een portret schilderen is best spannend. Je maakt in dit cursusdeel kennis met verschillende stijlen. In de vier stappen die we op deze ochtenden doorlopen maak je portretten die zowel gelijkend als expressief zijn.

3. Schilderen op een driedimensionaal object: Schilderen op een bestaand object zoals een boomstronk, kast deurtje of een zelf gemaakt object van hout. We ontwerpen een voorstelling, figuratief of abstract, die we aanbrengen op het meegebracht object. De geschilderde afbeelding zorgt voor meerwaarde van de ondergrond. Ook de afwerking en presentatie komen aan bod.

Cursusdata

Er is op dit moment geen cursusaanbod. Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van het nieuwe aanbod.

Blijf op de hoogte van nieuwe cursusdata