ACTIE: Hoe breng je water in beeld?

Korte cursus

De glinstering van het zonlicht op het water. Reflecties in het water. De beweging van het water als de wind de golven opstuwt. Je ziet het allemaal zo voor je, maar hoe breng je dit in beeld?

Inspiratie opdoen

Annemarie van Hooff neemt je mee in deze zoektocht. Tijdens deze workshop op 14 april doen we eerst inspiratie op rondom Cultuurhuis Garenspinnerij. In de ochtend maken we foto's in de oude Museumhaven en langs de IJssel. Uit deze foto's maken we een selectie die het uitgangspunt vormen van het schilderij.

Werk in uitvoering

Op een schildersdoek van 100 x 50 cm schilderen we water. Je gebruikt het materiaal waar jij het liefst mee werkt: acrylverf, inkt, olieverf en ook textiel behoren tot de mogelijkheden. Voor de lunch is er al een start gemaakt met het werk en na de pauze gaan we los tot 15.30 uur.

Het water loopt je in de mond

De lunch is bij deze workshop inbegrepen. Onze foyermedewerkers laten je watertanden want zij maken daar altijd iets heel speciaals van.

Als 2 druppels water

Een waterwerk van een meter in 1 dag. Heb jij het water weten te vangen en lijkt jouw werk als 2 druppels water op wat je hebt waargenomen?

Het schildersdoek is inbegrepen bij het cursusbedrag. Er is beperkt plek!

Cursusdata

Niveau Beginners en gevorderden
Aantal lessen 1
Lesduur 6
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 14-04-'23, 09:30
Dag Vrijdag
Code SP23049
Docent Annemarie van Hooff

Inschrijven € 89,50

Docent voor deze cursus