Digitaal tekenen, beginners

De beste manier om met digitaal tekenen aan de slag te gaan is het gewoon te doen. Daarom krijg je tijdens deze cursus elke les  een andere opdracht. Bijna alle mogelijkheden van Procreate komen we zo tegen en je leert wat voor jou het meest interessant is.

Traditie in een nieuw jasje

Digitaal tekenen: weg met puntenslijpsels, verfspatten en vieze kwasten en nooit meer papier of verfdoeken kopen? Helaas gaat deze vlieger niet helemaal op... Want digitaal zal nooit een vervanger zijn voor analoog, net zoals een e-reader nooit het papieren boek zal vervangen. Maar het is wel een buitengewoon handig hulpmiddel en een manier om het ontwikkelingsproces van creatieve uiting te bevorderen. Samen ontdekken we hoe we met Procreate traditionele technieken digitaal kunnen uitvoeren zoals potlood, pen, kwast, stift en spuitbus. En hoe werkt een digitaal canvas eigenlijk? Leer collages maken, fotografie implementeren en kleuren gebruiken. Tijdens de lessen kun je gebruik maken van een iPad van de Garenspinnerij.

Deze cursus wordt aangeboden aan zowel jongeren als volwassenen. De deelnemers werken in dezelfde cursus aan hun opdrachten.

Cursusdata

Niveau Beginners (volwassenen)
Aantal lessen 12
Lesduur 2 uur
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 26-09-'24, 19:00
Dag Donderdag
Code 53320
Docent Joost Bohnen

Inschrijven € 271,-

Docent voor deze cursus