Kunstlezing Sevilla en Cordoba

Deelname aan deze kunstlezing kost € 11,50 (online) en via de kassa € 12,50 (beide inclusief pauzedrankje). Vrienden van de Garenspinnerij krijgen € 2,50 korting. Tickets zijn verkrijgbaar via de link onderaan deze pagina.

Voor iedereen toegankelijk 

Voordat we op reis gaan naar Sevilla en Cordoba organiseert de Garenspinnerij een avond met een speciale lezing over de lokale kunst en architectuur. Karen Braamhorst is kunsthistoricus en neemt ons (alvast) mee op een virtuele reis. De lezing is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Sevilla en Cordoba, dus óók als je niet meegaat op excursie. 

Voor deelnemers aan de excursie

De deelnemers aan de kunstreis ontvangen tijdens deze avond alle gegevens voor de reis. Je krijgt het speciale excursieboekje met alle informatie over de culturele zaken die we gaan bezoeken en vele overige tips en je reisbescheiden. Mocht je niet aanwezig zijn op de lezing, dan kun je daarna het boekje en reisinformatie ophalen bij de Garenspinnerij.

Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en een van mooiste steden van Spanje. Dit is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje op het gebied van politiek, economie, cultuur en kunst. Leer meer over de geschiedenis en bezienswaardigheden van de stad. Over het Metropol Parasol met prachtig uitzicht over de stad en het Museo de Bellas Artes. Over het Koninklijk Paleis en het Archeologisch museum. Naast oude schatten heeft de stad ook een moderne kunstcollectie, te zien in het Centro Andaluz de Arte Contemporaneo. Karin neemt je met haar verhalen mee naar Sevilla!

2_3.jpg

Cordoba

Cordoba heeft een rijke geschiedenis. De stad is opgericht door de Romeinen en overheerst door de Moren, wat je terugziet in de bijzondere architectuur van de stad. Ontdek wetenswaardigheden over o.a. de La Mezquita kathedraal/moskee en het middeleeuws paleis Alcazar de los Reyes Cristianos.

5.jpg

Tickets

Tarief: € 11,50 (online) / Kassa: € 12,50 (beiden inclusief pauzedrankje). 
Bestel je ticket(s) via deze link (onderaan de pagina)

Vrienden van de Garenspinnerij krijgen € 2,50 korting op deze lezing. Ben je Vriend en wil je graag naar de lezing? Meld je dan aan via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl.