PREMIUM Abstracte Kunst

Korte cursus

DOCENT: SUZAN SCHUTTELAAR

Werk in een select groepje van slechts 5 cursisten aan een doel jij jezelf gesteld hebt. Tijdens deze lessen van 2,5 uur geniet je volop de aandacht van de docent. Voor de start van de cursus neemt de docent al contact met je op om te bespreken wat je wilt leren en bereiken. Kortom: lessen met een éxtra persoonlijke touch! 

Abstraheren betekent: weglaten, verwijderen, afstand nemen van de werkelijkheid. Als een persoon afstand neemt van de werkelijkheid, bijvoorbeeld van een realistisch of figuratief kunstwerk, dan wordt de verbeelding van de mens aangesproken. En daar is het nu net om te doen binnen de abstracte kunst. Bij een half-abstract kunstwerk maakt het werk een abstracte indruk, maar is er niettemin een voorstelling in te herkennen. Tijdens deze lessen geef je ruimte aan associatie en kijk je hoe ver je kunt en wilt gaan in het abstraheren van de 'werkelijkheid'.

Tijdens deze lessen kun je op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar werken.

I.v.m. de huidige Covid-maatregelen is het onduidelijk wanneer onze activiteiten weer van start gaan en is inschrijving tijdelijk niet mogelijk. Voor nadere informatie kun je een mail sturen naar onze administratie: info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl 

Cursusdata

Niveau Beginners en gevorderden
Aantal lessen 5
Lesduur 2,5 uur
Locatie Turfsingel 34
Startdatum 20-01-'21, 19:30
Dag Woensdag
Code 23802 - Abstract
Docent Suzan Schuttelaar

Inschrijven niet meer mogelijk € 191,-

Blijf op de hoogte van nieuwe cursusdata

Docent voor deze cursus