PREMIUM Edelsmeden

Korte cursus

DOCENT: PERSIS VAN SCHAIK

Werk in een select groepje van slechts 5 cursisten aan een doel jij jezelf gesteld hebt. Tijdens deze lessen van 2,5 uur geniet je volop de aandacht van de docent. Voor de start van de cursus neemt de docent al contact met je op om te bespreken wat je wilt leren en bereiken. Kortom: lessen met een éxtra persoonlijke touch! 

Edelsmeden is een verzamelnaam voor goud- en zilversmeden. Het is een vak maar je kunt al in een paar lessen een zelf ontworpen sieraad maken. Edelsmeden hoeft niet duur te zijn. De eerste lessen werken we met alpaca of messing, later kun je in overleg met de docent in zilver werken. In het lokaal heeft elke deelnemer een eigen, goed uitgeruste werkplek. Naast het handgereedschap zijn ook een wals, polijstmachine, trekbank en ultrasoon aanwezig. Je kunt naar eigen wens aan opdrachten werken waarbij het ontwerp belangrijk is, kiezen voor technische opdrachten of vrij werk maken. 

Tijdens deze lessen kun je op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar werken. Het cursusbedrag is exclusief materiaalkosten. In onze brochure staat dat de 5 lessen starten op 3 november, de startdatum is echter 24 november (met als laatste les 5 januari). Deze serie is reeds volgeboekt.

Cursusdata

Niveau Beginners en gevorderden
Aantal lessen 5
Lesduur 2,5 uur
Locatie Turfsingel 34
Startdatum 24-11-'20, 13:00
Dag Dinsdag
Code 23802 - Edelsmeden
Docent Persis van Schaik

Inschrijven niet meer mogelijk € 191,-

Blijf op de hoogte van nieuwe cursusdata

Docent voor deze cursus