Strip- en cartoontekenen

Korte cursus

DOCENT: BAS DEN BOER

Voor alle jongeren die van (strip)tekenen houden en voor wie dat nog niet wisten. Ontmoet soortgenoten in het echt en op papier! Eindelijk een cursus voor beelddenkers, dyslecten, tekstdichters, stille Willies, hoogbegaafden, ADHD’ers, sportievelingen en mensen zoals JIJ! Bas leert je (Strip)-tekenen! Serieus? Ja! 

Er zijn bosjes jonge mensen doorgestroomd naar een grafische school of een kunstacademie en al die anderen hebben zich ontwikkeld tot mooie mensen. Maar plezier in het tekenen, vertellen en verbeelden staat voorop. De resultaten van onze StripStudio worden gebundeld in het 'FAT RAID' Comix Magazine!

Leer hoe je stripfiguren tekent en breng ze tot leven. Kom tekenen, tekstballonnen blazen, vakken vullen, stop geluid in je tekening en roep: ’Hé, een ONOMATOPEE!’ Teken vierkante korte broeken, één en twee-hoorns, engels sprekende aardappels met emotie, snotterende superhelden, fantasie of een waar gebeurd verhaal. Strooi met vraag en uitroeptekens?! Schets en krabbel op papier en achter je oor. Pomp niet alleen je spieren op, maar ontwikkel ook je creativiteit!

I.v.m. de huidige Covid-maatregelen is het onduidelijk wanneer onze activiteiten weer van start gaan en is inschrijving tijdelijk niet mogelijk. Voor nadere informatie kun je een mail sturen naar onze administratie: info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl 

Cursusdata

Niveau 12 - 18 jr.
Aantal lessen 12
Lesduur 2 uur
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 25-09-'20, 16:30
Dag Vrijdag
Code 22081
Docent Bas den Boer

Inschrijven niet meer mogelijk € 153,-

Niveau 12 - 18 jr.
Aantal lessen 12
Lesduur 2 uur
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 12-02-'21, 16:30
Dag Vrijdag
Code 22081-2
Docent Bas den Boer

Inschrijven niet meer mogelijk € 153,-

Blijf op de hoogte van nieuwe cursusdata

Docent voor deze cursus