Talentklas Beeldend

Wil jij meer met kunst? Kom in de Talentklas!

Ben jij veel bezig met beeld en wil je hierin groeien, neem dan op 14 september wat van je gemaakte werk mee voor een vrijblijvend portfolio gesprek. Naar aanleiding van jouw eigen werk en je enthousiasme ga je samen met de docent kijken of deze talentklas iets voor je is.

De Talentklas Beeldend biedt verdieping voor jongeren die meer willen leren over verschillende technieken en materialen en over beeldende kunst. Je gaat aan de slag met tekenen en schilderen maar ook in 3D. Daarnaast leer je foto’s en tekeningen in Photoshop te combineren en maak je een animatie-fimpje met tekeningen of ruimtelijke materialen. Om inspiratie op te doen, kijken we hoe professionele kunstenaars te werk gaan. We bezoeken ook samen een museum. Je krijgt les van verschillende docenten van de Garenspinnerij in tekenen, schilderen, 3D, fotografie en animatie. Er zijn 5 blokken van 6 lessen per discipline.

Wat krijg je extra in de Talentklas?

Tweemaal per jaar met de docent een bezoek in een museum.
We maken een gezamenlijke tentoonstelling.
De cursus is inclusief materiaalkosten.
Les van meerdere docenten, elk met hun eigen specialiteiten.

Doe jij mee? Schrijf je in en kom naar de toelatingsdag!

Het tonen van je werk is mogelijk tijdens het Open Huis op zaterdag 14 september tussen 14.00 en 17.00 uur bij docent Judith Sluijter. Er is plaats voor maximaal 6 cursisten. Je kunt je vooraf aanmelden voor deze cursus, na het portfoliogesprek op 14 september hoor je of je mee kunt doen aan deze Talentklas.

Mocht je de 14de niet op gesprek kunnen komen, dan maken we in de week erna een persoonlijke afspraak met je

Cursus vol!

Cursusdata

Niveau 12 t/m 18 jr.
Aantal lessen 30
Lesduur 2 uur
Locatie Turfsingel 34
Startdatum 26-09-'19, 18:30
Dag Donderdag
Code 22841
Docent Diverse docenten

Inschrijven niet meer mogelijk € 252,-

Blijf op de hoogte van nieuwe cursusdata