Verrijk je Kijk Academisch tekenen en schilderen (GarenspinnerijAcademie)

 Verrijk je Kijk!

Van 5 t/m 17 september kun je gebruik maken van dit speciale aanbod: volg 2 beeldende lessen voor € 45,00! Een leuke manier om (samen) iets nieuws uit te proberen of om te bepalen of een cursus iets voor jou is. Je kunt namelijk doorstromen maar het is ook prima geschikt als eenmalig uitstapje. De keuze is aan jou!

Garenspinnerij Academie / Academisch Tekenen en Schilderen

DOCENTEN: SUZAN SCHUTTELAAR / RUUD VERKERK

Tijdens deze cursus leer je alles wat nodig is om goed werk te maken. Je bestudeert klassieke technieken en expressieve of abstracte manieren van werken. Of je nu een beginner bent of al gevorderd bent, het doel is jouw vaardigheden en kennis te vergroten om een intenser eindresultaat op papier of doek te bereiken. De cursus is ook heel geschikt als vooropleiding voor een kunstvakopleiding.

 Ateliers en werkplaats

De Cursus Academische tekenen en schilderen kent atelierlessen en een werkplaats. De atelierlessen worden gegeven op maandagochtend en zaterdagochtend. Op zaterdagochtend is er ook ruimte voor jou als je zelfstandig zou willen werken aan je eigen project onder begeleiding van een docent. Je bent vrij om in elke discipline te werken die je wilt. Je schrijft je in voor één of meerdere momenten. Aangeraden wordt ook gebruik te maken van de werkplaats om je zo echt kunt te verdiepen in het werk. 

Cursusdata

Niveau Beginners en gevorderden
Aantal lessen 2
Lesduur 2 uur
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 05-09-'22, 10:00
Dag Maandag
Code Verrijk je Kijk Academie
Docent Ruud Verkerk, Suzan Schuttelaar

Inschrijven € 45,-

Docenten voor deze cursus