Araz Hama

Docent Beeldende kunst | Docent abstract, gemengde technieken

Over mij

Ik ben een zelfstandig kunstenaar en docent beeldende kunst. In mijn eigen atelier in Zeist werk ik graag aan uiteenlopende schilderijen. Mijn opleidingen heb ik op verschillende plekken gevolgd. Ik ben begonnen aan de kunstacademie in Sulaymaniyah in Koerdistan. In Nederland kwam ik terecht op (AKI) in Enschede. Vervolgens ging ik naar (HKU), de Design Academy & Web Design Academy Eduvision in Utrecht.

Door al die verschillende ervaringen heb ik een uitgebreid portfolio. Ik schilder verschillende onderwerpen: naakt en gekleed model, portret, landschap, modern, abstract & realistisch. Ik ben gespecialiseerd in allerlei schildersmaterialen: olieverf, acrylverf, aquarel, olie en soft pastel krijt, houtskool, potlood, conte.

Mijn doel is om mijn ervaring en passie voor kunst over te brengen op anderen; van beginners tot meer ervaren kunstenaars. Bovendien wil ik kwaliteit leveren in het werk dat ik doe. Zo hoop ik bij te dragen aan de ontwikkeling van de schildertechnieken van andere mensen.

Araz is een energieke man die leeft voor de kunst en die enthousiast zijn kennis en inzichten overdraagt. Hij heeft liefde voor de kunst en is serieus in zijn vak. Met humor, geduld & respect helpt hij jou de schoonheid van de kunst te waarderen.

Araz Hama

Ik geef de cursus