Danou Possel

Docent Muziek | Docent Muziek

Over mij

Ik ben in 2013 afgestudeerd als uitvoerend muzikant aan de Zadkine Popacademie (Rotterdam) en ben sindsdien werkzaam als sessiemuzikant en muziekdocent. Ook heb ik gewerkt voor Codarts als Musical Director bij de muziektheaterafdeling en als gastdocent voor Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

De afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met het produceren, uitbrengen en draaien van House muziek samen met mijn productiepartner en mentor Jamie 3:26, een tweede generatie House artiest uit Chicago. Samen hebben we een aantal remixes mogen maken voor bekende artiesten in de House en Disco scene. Dit jaar komt mijn eerste solo EP uit met eigen materiaal.

Mijn ouders hebben mij van jongs af aan gestimuleerd om met muziek aan de slag te gaan. Toen ik voor Sinterklaas een keyboard had gekregen, was de keuze snel gemaakt. Alle verschillende geluiden die in dat instrument zaten vond ik mateloos interessant. Ik begon meteen met het maken van mijn eigen composities en nam die op met mijn cassettetaperecorder. Dat ik mijn eigen muziek kon maken met zo veel verschillende geluiden was voor mij wel het ‘tik tegen je brein’ moment.

Ik geef de cursussen

DJ

Muziek | Volwassenen