Francis Frionnet

Docent Media | Docent fotografie

Over mij

Francis Frionnet is professioneel fotograaf en heeft een fotostudio aan de Westhaven, in hartje Gouda. Zijn stijl van fotografie is open, fris en natuurlijk.

Ook hou ik heel erg van de reportage stijl, vooral in mijn bruidsfotografie laat ik dit steeds vaker terugkomen. Ik probeer vooral de innerlijke schoonheid van mensen te vangen. De tijd van 'lachen voor de fotograaf' ligt lang achter ons. Een mooie open blik en laten zien wie je werkelijk bent, dàt beweegt mij in mijn fotografie. 

In de Garenspinnerij geef ik verschillende fotografie cursussen. Studenten van alle leeftijden zijn van harte welkom. Ik probeer de mensen te stimuleren en motiveren om hun fotografie vanuit bewustzijn op een hoger niveau te brengen. Een deel van de workshop is vaak technisch, maar grotendeels staat het fotograferen centraal en leren we vanuit de praktijk. Steeds het terugkoppelen naar techniek en gevoel maakt de lessen speels en leerzaam. Mijn lessen zijn aanvankelijk van de groep. Steeds kijk ik waar de behoeften liggen en probeer in de groep een open sfeer te creëren, waardoor mensen ook met elkaar in discussie gaan en van elkaar leren. Het plezier in fotografie staat altijd voorop!

www.studiorama.nl
www.voordekleinste.nl
www.francisfrionnetportraits.nl

Ik geef de cursussen