Jeroen Kleij

Docent Muziek | Gitaardocent, Docent Muziekeducatie

Over mij

Al meer dan een kwart eeuw geef ik muziekles op gitaar. Zowel op muziekscholen als in mijn privé lespraktijk. Van Klassiek gitaar, Pop, Rock, Blues, Jazz, Country, Singer-Songwriter tot Solfège, Harmonieleer, Muziektheorie, Compositie, maar ook Combo/ Bandcoaching..

Ik componeer zowel voor mijzelf als voor en met anderen. Daarnaast blijf ik studeren en werken aan soloprojecten gitaar/zang. Bovendien speel en zing ik al meer dan een decennium bij Another Journey, dé tribute van de Amerikaanse band Journey waarmee wij de podia in binnen en buitenland aandoen…

Over smaak valt niet te twisten en zo is het ook in muziek. Ik zie mijzelf meer als een reisleider in muziek. De leerling bepaalt het reisdoel met welke muziek en ik begeleid het proces. Net als in een vakantie staan plezier en ontspanning voorop. Ik ben van mening dat kennis over muziek macht geeft, dus zet ik mijn theoretische kennis waar gewenst graag in. Sta er niet van te kijken dat de reis wel eens een heel leven kan duren zodat Muziek, net als bij mij, een... WAY OF LIFE...wordt.

Wees welkom om jouw reis bij mij te boeken! Mijn (Gitaar)koffer staat klaar!

Ik geef de cursussen