Hart voor Cultuur

"Kunsteducatie is essentieel om onze culturele rijkdommen aan toekomstige generaties over te dragen om hen  daar ten volle van te laten genieten." Onze donateurs en sponsoren dragen hier graag aan bij door de Garenspinnerij te ondersteunen in haar werk. Cultuurhuis Garenspinnerij stimuleert de cultuurparticipatie van burgers. Door ondersteuning, bemiddeling en door iedereen een leven lang kunsteducatie te bieden. Daarbij staat de de beleving van elke deelnemer centraal en richt zich, met oog voor kwaliteit, op de ontwikkeling van passie en talent! 

Word sponsor of donateur

Als sponsor of donateur van Cultuurhuis Garenspinnerij help je ons om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met kunst en cultuur. Naast deze algemene doelstelling hebben we de ambitie om met de vriendenbijdrage mooie culturele projecten in het sociale domein te ontwikkelen om zo kinderen en jongeren te bereiken die niet automatisch met kunst en cultuur in aanraking komen.

Ook talentvolle leerlingen bieden we extra kansen door ze financieel te ondersteunen bij hun lessen. Een speciaal instrumentenfonds helpt ons instrumenten aan te schaffen. Zo houden wij onze instrumentaria op niveau en bieden we de mogelijkheid om gratis leeninstrumenten aan te bieden aan nieuwe leerlingen. 

Donateur 

Al voor € 500,- per jaar ben je donateur van de Garenspinnerij. Zoals je wellicht weet kun je deze gift voor 110 procent aftrekken van de belastingaangifte. Natuurlijk hebben wij ook een mooi pakket met culturele tegenprestaties.

Neem contact op met Leonie Schouten via directie@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Sponsor 

Wij bouwen aan een sponsornetwerk van bedrijven. De eerste instellingen zijn al lid geworden van dit netwerk en momenteel lopen er diverse gesprekken met potentiële nieuwe sponsoren. Mediabedrijven De Gouda en De Goudse Post zijn lid geworden van ons culturele sponsornetwerk. Voor € 1.275,- per jaar is je bedrijf lid van ons netwerk. Natuurlijk ontvang je daar ook veel voor terug. Dankzij onze ANBI status is je gift vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.

Neem contact op met Leonie Schouten via directie@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Contact

Stuur een bericht met je gegevens naar info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl en we nemen contact met je op.

Onze partners met een hart voor cultuur zijn:

   goudapotstempel.jpg   rabobank_logo_cmyk_002.jpgheuvelman_logo_002.jpghillsafety_logo.jpg