Hart voor Cultuur

"Kunsteducatie is essentieel om onze culturele rijkdommen aan de toekomstige generaties over te dragen. Om ze daar ten volle van te laten genieten." Onze vrienden dragen hier graag aan bij door de Garenspinnerij te ondersteunen in haar werk. Cultuurhuis Garenspinnerij stimuleert de cultuurparticipatie van burgers. Door ondersteuning, bemiddeling en door iedereen een leven lang kunsteducatie te bieden. Daarbij staat de de beleving van elke deelnemer centraal en richt zich, met oog voor kwaliteit, op de ontwikkeling van passie en talent! 

Vrienden zijn van groot belang en zijn ook zeer welkom om ook in de toekomst Cultuurhuis Garenspinnerij te blijven ondersteunen met hun bijdragen. De bijdragen ondersteunen het Cultuurhuis in het aanbieden van een zo breed mogelijk cultuurpallet aan een zo groot mogelijke doelgroep. Uw bijdrage van € 25,- gaat Cultuurhuis Garenspinnerij hiervoor inzetten. Naast uw steun aan de cultuur ontvangt u ook voordeel als vriend.

Word vriend, sponsor of donateur

Als vriend, sponsor of donateur van Cultuurhuis Garenspinnerij help je ons om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met kunst en cultuur. Naast deze algemene doelstelling hebben we de ambitie om met de vriendenbijdrage mooie culturele projecten in het sociale domein te ontwikkelen om zo kinderen en jongeren te bereiken die niet automatisch met kunst en cultuur in aanraking komen. Ook talentvolle leerlingen bieden we extra kansen door ze financieel te ondersteunen bij hun lessen. Een speciaal instrumentenfonds helpt ons instrumenten aan te schaffen. Zo houden wij onze instrumentaria op niveau en bieden we de mogelijkheid om gratis leeninstrumenten aan te bieden aan nieuwe leerlingen. 

Donateur 

Al voor € 500,- per jaar ben je donateur van de Garenspinnerij. Zoals je wellicht weet kun je deze gift voor 110 procent aftrekken van de belastingaangifte. Natuurlijk hebben wij ook een mooi pakket met culturele tegenprestaties.

Neem contact op met  Willem van de Broek directie@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Sponsor 

Wij bouwen aan een sponsornetwerk van bedrijven. De eerste instellingen zijn al lid geworden van dit netwerk en momenteel lopen er diverse gesprekken met potentiële nieuwe sponsoren. Mediabedrijven De Gouda en De Goudse Post zijn lid geworden van ons culturele sponsor netwerk. Voor € 1.275,- per jaar is je bedrijf lid van ons netwerk. Natuurlijk ontvang je daar ook veel voor terug. Dankzij onze ANBI status is je gift vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.

Neem contact op met  Willem van de Broek directie@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Vriend

Vrienden zijn van groot belang en zijn ook zeer welkom om ook in de toekomst Cultuurhuis Garenspinnerij te blijven ondersteunen met hun bijdragen. De bijdragen ondersteunen het Cultuurhuis in het aanbieden van een zo breed mogelijk cultuurpallet aan een zo groot mogelijke doelgroep. Je bijdrage van € 25 gaat Cultuurhuis Garenspinnerij hiervoor inzetten. Naast jouw steun aan de cultuur ontvang je ook voordeel als vriend.

Vrienden voordeel

  • Korting  € 2,50 bij het speciale Vriendenconcert
  • Korting  € 2,50 bij kunstlezingen in het theater
  • Korting  € 5,00 op dagexcursies (2x per jaar)
  • Korting  € 10,00 op de buitenlandse meerdaagse excursie (1x per jaar)
  • Gratis bijwonen ensembles 2x per jaar

Ook ontvangen vrienden automatisch de digitale nieuwsbrief.
Het vrienden lidmaatschap is persoonsgebonden.

Wat geven Vrienden?

Vrienden betalen € 25 per jaar. 
Van deze bijdrage bekostigt Cultuurhuis Garenspinnerij o.a. instrumenten en apparatuur.

Contact

Stuur een bericht met je gegevens naar info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl en we nemen contact met je op.

Onze partners met een hart voor cultuur zijn:

   goudapotstempel.jpg   rabobank_logo_cmyk_002.jpgheuvelman_logo_002.jpghillsafety_logo.jpg