Corona update Garenspinnerij

dinsdag 31 maart 2020

Update 31 maart 2020

De directie van Cultuurhuis Garenspinnerij heeft in afstemming met haar Raad van Toezicht het besluit genomen, om tot en met dinsdag 28 april haar activiteiten op alle locaties op te schorten. Doelstelling is de lessen, workshops en activiteiten, zo snel mogelijk weer op te pakken zodra het RIVM daar toestemming voor geeft.

Momenteel worden de meeste lessen op afstand gegeven door onze docenten. Zo worden er muziek-, beeldende en zelfs danslessen digitaal aangeboden, tot grote tevredenheid van de leerlingen en docenten. Samen komen we zo de crisis door en voorkomen we dat je verstokt moet blijven van de lesactiviteiten die je zo graag doet. Wij bedanken alle docenten voor de geweldige creatieve oplossingen en we bedanken alle leerlingen en cursisten voor het accepteren van deze alternatieve invulling. 

Bovenstaande betekent dat ook de activiteiten van StudioGonz en Jeugdtheaterhuis voor deze periode niet zullen plaatsvinden.

Elke dag plaatsen we onder de noemer CultuurThuis Garenspinnerij een 'cultuurprikkel' op onze site, waarmee we jong en oud aanzetten om in deze periode creatief bezig te zijn. 

Wij wensen iedereen gezondheid toe in deze bijzondere periode. Tot snel.