Cultuurhuis Garenspinnerij zoekt een Medewerker Marketing en Communicatie

woensdag 1 juni 2022

Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda zoekt op korte termijn een

Medewerker Marketing en Communicatie

Voor 24 tot 32 uur per week, ter vervanging van de vaste medewerker marketing en communicatie, die met ziekteverlof is.

Cultuurhuis Garenspinnerij biedt mensen een inspirerende confrontatie met muziek, kunst en cultuur waardoor zij hun kijk op de wereld verrijken en zo beter toegerust zijn om te kunnen functioneren in - en een bijdrage leveren aan - de samenleving van morgen. Ons motto: tik tegen je brein, ontdek jouw talent!

Je bent het eerste aanspreekpunt als het over marketing en communicatie gaat. Je eerste taak is dat de communicatie en marketing voor ons aanbod aan cursussen en workshops in de basis op orde is. Daarvoor werk je samen met de coördinatoren muziek en beeldend en geven jullie samen invulling aan de communicatieplannen, zodat de juiste communicatiemiddelen voor de juiste doelgroep op het goede moment worden ingezet. Voor onze andere activiteiten bevraag je mede welk doel ze nastreven en bedenk je vervolgens passende campagnes. Je kunt dus operationeel en tactisch uitstekend uit de voeten en hiertussen schakelen. De juiste prioriteiten stellen, de haalbaarheid van plannen inschatten en van doelstellingen voorzien is voor jou geen probleem. Dat laat je zien door de door die gestelde doelen ook te behalen. Het gros van het werk voer je zelfstandig uit, en waar nodig delegeer je taken aan collega’s. Van vormgevers tot pers – ook met externe partijen kun jij moeiteloos uit de voeten, of het nu bestaande contacten zijn, of nieuw op te bouwen relaties.

Jij bent voor ons de juiste kandidaat als je:

· minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie hebt, en dat kan gerust in een andere sector zijn;

· minimaal een hbo- opleiding communicatie, marketing of andere relevante opleiding hebt afgerond;

· gestructureerd bent en in samenwerking duidelijkheid biedt aan partners en collega’s, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat en kan coördineren als het moet;

· creatief van geest bent en realistisch bent in je uitvoering;

· snel kan schakelen en je plezier haalt uit een uitvoerende functie waarbij je de nodige dosis tactiek inbrengt;

· goed in een informeel team functioneert en nee kan zeggen als het moet, en flexibel inspringt op mogelijkheden als het meerwaarde oplevert.

Wij bieden:

· een zeer plezierige werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en de best passende invulling van deze rol.

· een marktconform salaris volgens richtlijnen CAO Kunsteducatie;

· een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten? Je kunt terecht bij Lars Brouwer, interim-directeur, op 06 20 01 79 16.

Of kijk op onze website voor meer informatie over onze organisatie, jaarplannen of om een algemene indruk te krijgen op http://www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Reacties, middels een CV en korte motivatiebrief, kun je voor zondag 19 juni 2022 insturen via directie@cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Wacht niet te lang voor de sluitingsdatum, want we gaan bij binnenkomst van brieven met geschikte kandidaten gelijk het gesprek aan!