Live streaming in de Garenspinnerij

maandag 9 november 2020

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw presentatie, vergadering, training, lezing of workshop? Wil je een voorstelling of concert geven? Een congres of seminar organiseren? Wij bieden je alle mogelijkheden, inclusief technische ondersteuning zoals live streaming. Op die manier kun je, ook in deze tijd, een groot publiek bereiken.

Nieuw! Live streaming

Wil je, naast de bezoekers van je evenement, een groter publiek bereiken? Dat kan! Middels live streaming kunnen we nu ook de thuisblijvers erbij betrekken, ongeacht de Corona-restricties. We bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van streaming. Ons standaard pakket biedt de benodigde basistechnieken om elk event goed en professioneel te streamen. Ga je voor een (nog) intensievere ervaring? Met meerdere camerapunten zorgen we voor high-end kwaliteit. 

Gereduceerd tarief theaterzaal

Onze schitterende theaterzaal is vanaf 19 november weer beschikbaar en nu tijdelijk tegen een gereduceerd tarief! Voorheen konden 144 personen genieten van een programma in de zaal, nu zijn dat door de huidige Corona restricties maximaal 30 personen. Dit is inclusief de mensen die op het podium staan en de technicus. Wij houden de actualiteiten in de gaten: zodra het veilig is zal het maximum aantal uiteraard verhoogd worden. In deze bijzondere periode hanteren we een gereduceerd huurtarief. Het standaardpakket is inclusief 3 techniekuren en het gebruik van geluid, licht, grote beamer en de aanwezige microfoons (standaard en draadloos). Mocht je meer wensen hebben, dan is dat uiteraard te regelen. Je kunt dus gewoon rekenen op de service die we altijd bieden. De theaterzaal is momenteel beschikbaar op woensdag, donderdag (tussen 09.00 en 14.00 uur), vrijdag en zaterdag.

Reserveren

Neem voor informatie over de mogelijkheden contact op met Remco Beeskow van de afdeling verhuur: verhuur@cultuurhuisgarenspinnerij.nl