Met een gerust hart inschrijven

woensdag 1 juli 2020

Om te zorgen dat iedereen zich ook komend seizoen weer thuisvoelt in de Garenspinnerij hebben wij een aantal nieuwe initiatieven ontwikkeld voor 2020-2021. Op deze manier weet je na inschrijving, ook in tijden van Covid-19, dat je áltijd waar voor je geld krijgt in de Garenspinnerij! Je kunt weer veilig op 1,5 meter aan de slag en bij twijfel kun je kiezen voor 1 van de volgende opties.

Beeldende cursussen

Verrijk-je-Kijk
Van 7 t/m 19 september - dus voor de reguliere beeldende cursussen beginnen - starten we meteen met iets nieuws: de 'Verrijk-je-Kijk' weken. Tijdens deze groepslessen krijg je de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de Garenspinnerij en de docenten. Het is ook een hele leuke manier om (samen) eens iets nieuws uit te proberen. Deze twee lessen van 2 uur kosten slechts € 35. Ook leuk om cadeau te geven!

Verrijk-je-Kijk

Premium lessen
Samen aan een opdracht werken, naar elkaars werk kijken en ervaringen uitwisselen zijn een essentieel onderdeel van de beeldende cursussen. Komend seizoen bieden wij echter ook de mogelijkheid om in select gezelschap begeleid te worden door een docent. Aan deze premium lessen kunnen maximaal 5 personen meedoen en elke les duurt 2,5 uur. De afstand tussen de cursisten is daarbij nog ruimer dan 1,5 meter. Zo kun je, ook als je tot de kwetsbare groep mensen behoort, veilig naar de Garenspinnerij komen! De lessen worden gegeven op maandagavond, dinsdagmiddag, woensdagochtend en zaterdagochtend. Meer informatie hierover volgt binnenkort. 

Teken- & schildercurssen

Online meedoen in een klassikale les
Cursisten die het nog wat griezelig vinden om een groepsles bij te wonen, kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om de les online bij te wonen. De docent heeft vanuit de Garenspinnerij via een smartphone contact met de cursist thuis en betrekt hem of haar bij de groepsles. Zo houd je als cursist contact met de docent en je groep en kun je veilig beoordelen of je volgende keer fysiek aanwezig wilt zijn. Ook handig als je niet helemaal fit bent maar toch wil meedoen met de les.

We zijn nu bezig met de pilot

Muzieklessen

Online individueel muziekles volgen
De digitale, individuele lessen zijn zó goed bevallen, dat we dit ook in het nieuwe seizoen blijven aanbieden als optie. Vraag er dus naar bij je docent als je gebruik wilt maken van deze optie. Tevens zijn we bezig met het ontwikkelen van combinatielessen: online en in de Garenspinnerij. Meer informatie hierover volgt binnenkort. 

Dans en theater

Lessen op 1,5 meter afstand
De theater- en dansdocenten hebben hun lesprogramma inmiddels aangepast op de 1,5 meter regel. De ruimten waar ze les geven zijn groot en goed geventileerd. Samen dansen en spelen is dus geen probleem!

Mocht je vragen hebben over jouw cursus of wil jij je inschrijven en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze cursistenadministratie via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl of bel (0182) 52 72 38.