Muziek maak je samen!

maandag 5 november 2018

Muziek maak je samen

Lijkt het je leuk een instrument te bespelen, maar wil je het eerst proberen? Kom dan naar de workshops 'Muziek maak je samen!' In tien lessen maak je kennis met jouw favoriete instrument. Je leert niet alleen hoe je dat instrument moet bespelen, maar ook noten lezen en samenspelen in een écht orkest! Je kunt kiezen uit: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, viool, altviool, cello of slagwerk. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde dirigenten en docenten van Cultuurhuis de Garenspinnerij en muziekverenigingen Caecilia en de Pionier.

Praktische informatie

Voor wie?

Voor kinderen uit groep 5, 6 en 7 van het basisonderwijs

Wanneer?

De workshops voor de instrumenten dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone en slagwerk worden gegeven in 2 groepen: Groep A: dinsdagmiddag 16.00-16.45 uur – Ankerpad 2 (nabij de Julianasluis). Groep B:  woensdagmiddag 15.30 -16.15 uur – Muziekpand50 (Bodegraafsestraatweg 50).

De workshops voor (alt) viool wordt gegeven in Cultuurhuis de Garenspinnerij (Turfsingel 34): Groep D, woensdagmiddag 13.45-14.30 uur – (Alt)viool.

De workshops starten in de week van 21 januari 2019 en de laatste workshop wordt gegeven in de week van 1 april. De workshops worden afgesloten met een gezamenlijke uitvoering van alle groepen op zaterdag 6 april.

Kosten       

€ 40 lesgeld + €10 voor de huur van het instrument. Dat betekent € 50 voor 10 lessen. Deze kosten kunnen contant worden voldaan in een enveloppe met de naam van de leerling erop bij de eerste les.      

Aanmelden

Heb je zin om mee te doen? Leuk! Meld je aan via Het aanmeldformulier 
(uiterste aanmelddatum: 14 december 2018)