Muziekleerling geeft benefietconcert

vrijdag 16 november 2018

Op 23 november speelt muziekleerling Karinke Grandia samen met haar vriending Marijne Janse in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeenten Gouda. Doel: geld inzamelen voor een reis naar Papua. De helft van de opbrengst wordt gebruikt om de reiskosten te betalen, de andere helft is voor de MAF. 

MAF

Mission Aviation Fellowship is een Christelijke vliegorganisatie die zendingswerkers over de hele wereld ondersteunt door voor vervoer per vliegtuig te zorgen in moeilijk bereikbare gebieden. Er zijn ongeveer 1000 hulporganisaties die dankzij MAF hun werk sneller en efficiënter kunnen uitvoeren. MAF heeft wereldwijd zo'n 130 vliegtuigen en honderden medewerkers. Elke vijf minuten stijgt er ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden waar ze kunnen. Dit kan alleen dankzij de financiële steun en het gebed van vele mensen. Kom dus vooral luisteren en doneer! Karinke en Marijne spelen klassieke werken van o.a. Vivaldi, Telemann en Kreisler.

Karinke en Marijne

 
Karinke Grandia (alviool)

Hoi, ik ben Karinke. Ik ben 17 jaar en woon in Gouda. Ik zit nu nog op het Driestar College, maar hoop als ik geslaagd ben naar het conservatorium te gaan. Ik speel altviool en houd ontzettend veel van klassieke muziek. Verder ben ik vaak bezig met kunst en fotografie.

Karinke is leerling bij docent altviool Melanie Overbeeke in de Garenspinnerij. Ook speelt ze daar in het Symfonieorkest en het Kamerorkest onder leiding van Maaike Gerlsma.

Marijne Janse (piano)

Hey! Ik ben Marijne en ik ben 17 jaar. Ik ben opgegroeid in Indonesië. Mijn ouders wonen daar nog steeds omdat mijn vader voor de MAF werkt. Zelf woon ik sinds een jaar in Nederland om hopelijk dit jaar mijn VWO diploma te gaan halen. Ik speel piano en houd heel veel van muziek.  

Het concert

Locatie: Nieuwe Gouwe Oostzijde 2b
Aanvang: 20:00 uur, kerk open vanaf 19:30 uur
Toegang: gratis, aan het eind is er een donatie mogelijk