Nederlands leren door te zingen

donderdag 5 juli 2018

Ken (of ben) je iemand die de Nederlandse taal (beter) wil leren spreken? Dan is 'Zing Nederlands met me' een aanrader! Geregeld komt zangeres Noortje op donderdagavond naar de Garenspinnerij om samen met wie mee wil doen Nederlandse liedjes te zingen. Het zijn laagdrempelige bijeenkomsten waarvoor inschrijven niet nodig is. Je loopt binnen en kunt zo aanschuiven! Deze gratis activiteit is in het bijzonder geschikt voor statushouders en hun maatjes. Samen zingen is ontzettend leuk en gezellig dus geniet mee!

team1.jpg

Wie is Noortje Kruijk?

Elke les duurt een uur en wordt geleid door de Goudse zangeres Noortje Kruijk. Zij is lead vocaliste van Eleonora's Choice, een Goudse jazz formatie. Eerder veroverde ze de Amerikaanse internet-radiolijsten met een eigen versie van 'These Boots Are Made For Walking'. En misschien ken je  haar stem van de 'Gek! Op Bloemen' reclame. Noortje houdt van 'liedjes die een verhaal vertellen', dus die komen tijdens de meezing lessen zeker aan bod.

noorte_kruijk_zingend_cmyk_klein.jpg

Wanneer en waar?

Donderdag 12 juli tussen 20.15 en 21.15 uur is Noortje weer in huis. Kom naar de Garenspinnerij (Turfsingel 34) en loop door naar lokaal 0.9 op de begane grond. Bijna elke maand komen we samen, meer data vind je op onze agenda.

Tot 12 juli in Cultuurhuis Garenspinnerij!