Open Huis

woensdag 20 juli 2022

Neem je familie en vrienden mee voor een gezellige middag vol beeldende kunst, muziek, theater, dans en media. Kom zingen, blazen, kijken, strijken, schilderen of knippen én blijf gezellig plakken. Tijdens ons Open Huis volg je open lessen, ontmoet je docenten, kun je instrumenten uitproberen en is er van alles te horen en zien. Ook kun je genieten van een hapje en drankje in de foyer. Kom aanwaaien of storm binnen, je bent van harte welkom!

Tik tegen je brein, ontdek jouw talent!

Entree: gratis
Adres: Turfsingel 34, 2802 BC Gouda
Parkeren: gratis in de buurt

 

Ook het Jeugdtheaterhuis houdt Open Huis. Wees welkom en ontdek de leukste dingen van het Jeugdtheaterhuis! Je kunt spelen, verkleden, verzinnen, knutselen, op de foto en meer…  voor iedereen van 4 t/m 20 jaar.

Kom en ga aan de slag! Zet een nieuw gezicht op met een zelfgemaakt masker. Doe een coole photoshoot met een bizarre achtergrond in onze filmstudio – speciaal voor vandaag is die te vinden in de foyer. De toffe studio's van de Theaterwereld zijn ook open: het bioscoopje, de theaterzaal en het inspiratielokaal vol boeken, typemachines en geheime hoekjes. Of je nu wilt acteren, zingen, het licht wilt bedienen in de theaterzaal, wil knutselen of lekker verkleden en gek doen: onze docenten en oudere leerlingen staan voor je klaar.

Je kunt binnenlopen tussen 14:00 en 17:00 uur. Toegang is gratis. Tot dan!