Open Podium

dinsdag 26 maart 2019

Donderdag 28 maart organiseert Cultuurhuis Garenspinnerij haar allereerste Open Podium! Bespeel jij een instrument of volg je zangles en wil je graag optreden? Geef je dan nu op voor ons Open Podium!

Voor iedereen!

In de theaterzaal van de Garenspinnerij mag jij je favoriete song, de mooiste sonate of het vrolijkste lied laten horen. Ook duo's, trio's, bands en grotere ensembles zijn van harte welkom. Volg je geen cursus volgt in de Garenspinnerij? Ook jij mag je kunsten laten horen tijdens ons Open Podium. Het Open Podium is voor alle leeftijden. Ben je net begonnen met pianoles of speel je al jaren klarinet? Samen maken we er een gevarieerde avond van.

Inschrijven

Schrijf je in voor 18 maart door een mail te sturen naar info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Vermeld de volgende zaken: naam, leeftijd, instrument, titel van het muziekstuk, duur van het stuk, solo/duo/trio. Laat ons ook even weten of je speciale wensen hebt (vleugel, cd-speler, versterker, drumstel etc.). Docenten van Cultuurhuis Garenspinnerij zijn aanwezig om jullie te begeleiden. Heb je nog vragen? Stel ze aan onze coördinator Jaike Bakker via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het Open Podium. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als je publiek meeneemt, want spelen voor een volle zaal is natuurlijk het allerallerleukst!