Organiseer jouw event in een monument!

maandag 11 september 2023

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje, workshop of event? Dan is de Garenspinnerij de perfecte plek voor jou! Dit schitterende monumentale pand, dat ooit een garenfabriek was, is nu een bruisend cultureel centrum waar je allerlei activiteiten kunt organiseren en beleven. Je ervaart de bijzondere sfeer van het gebouw, dat in 2014 volledig gerenoveerd is met respect voor de authentieke elementen. Het cultuurhuis is een gemeentelijk monument dat de geschiedenis en het heden van Gouda verbindt.

Welkom in de culturele huiskamer van Gouda

Of je nu een presentatie, lezing, concert, receptie of repetitie wilt houden, de Garenspinnerij heeft een passende ruimte. Van een professionele theaterzaal tot een gezellige foyer, van een multifunctionele zaal tot een intieme vergaderruimte, wij bieden je alle faciliteiten en mogelijkheden om je event tot een succes te maken! Bovendien kun je genieten van heerlijke catering en gebruik maken van moderne theatertechniek. 

Cultuurhuis Garenspinnerij is meer dan alleen een locatieverhuurder. Het is een plek waar je kunt leren, ontdekken en genieten van kunst en cultuur. Je kunt cursussen en workshops volgen, exposities bekijken, een voorstelling of optreden bijwonen of flexwerken in de foyer. Wil je jouw team versterken en inspireren met een creatieve workshop? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij verzorgen workshops op maat voor groepen van alle groottes en niveaus. Je kunt kiezen uit verschillende disciplines, zoals muziek, beeldende kunst, dans, theater en media. Tijdens de workshops leer je samen met je collega’s nieuwe vaardigheden, ontdek je elkaars talenten en verken je de waarden van je bedrijf. Onze workshops zijn ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje of teambuildingsdag.

Meer weten?

Neem een kijkje op: 
www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/verhuur
www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/workshops
www.spotongouda.nl