Popronde za 18 sep

maandag 6 september 2021

In verband met de wisselende Coronamaatregelen, is deze editie van de Popronde anders dan anders. Als bezoeker koop je voor €5-, een passepartout en kies je direct naar welke optreden je wilt. Op deze manier weten we van te voren wie er waar aanwezig zijn kun je veilig genieten van alle optredens.

Ticketverkoop gaat binnenkort van start. Je kunt al voor 5 euro een passepartout kopen voor jouw favoriete optredens. Tickets koop je hier

 

Melle | Optreden van 19:30-20:15  |  za 18 sep

Zanger en multi-instrumentalist Melle vertaalt de ongrijpbare magie van muziek in nummers met thema’s als liefde en het verlies van dierbaren. Deze worden verpakt in een repertoire van eerlijke, intieme liedjes tot explosieve stukken, geïnspireerd door o.a. Tom Odell en Coldplay. Beluister hier alvast een voorproefje!

 

Nicolaas | Optreden van 21:00-21:45

Artiest en producer Nicolaas (voorheen Nils Käller van Mainstreet) combineert lo-fi pop met silky steel guitars. Zorgeloze liedjes over alledaagse gebeurtenissen. Zijn muziek kan worden omschreven als Mac DeMarco meets Harry Styles. Beluister hier alvast een voorproefje!

 

Sultan | Optreden van 22.15-23.00

Brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers over het digitale tijdperk. Nadat je headbangend helemaal uit je plaat bent gegaan en mee hebt geschreeuwd dat ook jij genoeg hebt van je telefoon, beland je plotseling in een oosterse disco en wil je dansen maar weet je niet hoe. Het maakt niet uit. Doe maar wat. Beluister hier alvast een voorproefje!