Repeteer 2 maanden gratis mee!

dinsdag 29 mei 2018

Kom jij ons koor versterken? 

Houd je van zingen en houd je van popmuziek? Dan is Out of the Blue iets voor jou! Zingen is leuk! En wat is er nou leuker dan samen in een groep je favoriete popliedjes zingen?

Out of the Blue

Out of the Blue bestaat inmiddels bijna 7 jaar en heeft al een hele mooie lijst aan herinneringen op haar naam staan. Zo zongen ze in Gouda, in Rotterdam, op korenfestivals in Nederland, Duitsland en België, backing vocals voor Philhelmon en singer-songwriters, tijdens de nationale intocht van Sinterklaas in Gouda en ook geven ze elk jaar een eigen eindconcert! De lessen worden gegeven door Marlou Vriens, die niet alleen stukken bewerkt maar ook originele stukken schrijft voor de groep.

Nieuwe zangers en zangeressen

Wij zijn op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen, tussen de 12 en 25 jaar! We repeteren elke woensdagavond van 19.00-21.00 in Cultuurhuis Garenspinnerij, we zingen 3 tot 7 stemmig. Naast repertoire doen wij ook aan stemtraining, ritmetraining en choreografie. Er is ook plek voor eigen inbreng, zo worden de choreo’s en concerten door de koorleden zelf vormgegeven. 

Schrijf je nu in en repeteer dit jaar nog 2 maanden gratis met ons mee!